Chocolade tastings

Chocolade proeven?

Chocolade tastings

Benieuwd om kennis te maken met allerlei chocoladesmaken? Klaar voor een stukje geschiedenis over chocolade? Niet alleen staan onze chocolade tastings garant voor een creatieve teambuilding, ze vormen ook een ware streling voor de smaakzin.

Onze chocolade tasting start met een proeverij van unieke chocoladeblends met verschillende cacaopercentages. Nadien vergelijken we in groep de bittere invloeden van cacao en zoomen we verder in op de ingrediënten van chocolade. Je smaakpapillen worden getrakteerd op diverse origine chocolades, afkomstig van over de hele wereld. Welke smaakinvloeden zijn er binnen bepaalde culturen? Hoe ziet de geschiedenis van chocolade eruit in de verschillende landen? Je ontdekt het allemaal. Afsluiten doen we met een verrukkelijke chocoladefondue. Eentje die nog lang nazindert op je smaakzin.

Praktisch

Elke tasting duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor een teambuilding in een groep van 8 tot 30 personen. Je hebt keuze tussen:

 • An Introduction to Chocolate: 

  Een basis chocoladekuur, iets voor jou en je team? Zoals de naam het al verklapt, geeft deze sessie je een introductie over de wondere chocoladewereld.

  Duurtijd 1,5u

 • Chocolate & Spices: 

  We bereiden voor jou een reeks chocolademelken met een gebalanceerde combinatie van originechocolade en specerijen. Denk: kaneel, kardemom, szechuanpeper, chilipeper, gember, chaikruiden, speculaaskruiden en citroengras. Een tasting met pit, dus! 

  • Duurtijd 2u

 • Chocolate & Specials:

  Hier proeven we chocolade in combinatie met allerlei ingrediënten uit verschillende wereldkeukens. Stuk voor stuk mengelingen van smaken die je zullen verbazen! Een proeverij voor durvers!

  • Duurtijd 2u

 • Chocolate & Spirits:

  Tijdens deze chocolade proeverij combineren we op basis van chocolademelk originechocolade met drank zoals Bailyes, Amaretto, rum, porto, Elixir d’Anvers en Kahlua. Eentje voor de liefhebbers!

  • Duurtijd 2u

Voor vrijgezellenuitstapjes proeft de vrijgezel gratis mee!

Klik hier voor een vrijblijvend voorstel op maat!

Reserveer     Vraag meer info